Är du trött på att anpassa dig till tv-tablån? Med Canal Digital ToGo har du alltid nära till tv du älskar. I appen ryms upp till 40 livesända kanaler, däribland alla C Mores sportkanaler. Har du ett C More-abonnemang med filmkanaler får du även fri tillgång till kanalens breda filmbibliotek.

Se instruktionsfilm från M3 Showroom

Större bild med Chromecast
Du behöver inte sitta och titta på innehållet på din dator om du inte vill. Med en Chromecast-sticka kan du se det du streamar med appen direkt på smart-tv:n i vardagsrummet. Det betyder exempelvis att du kan se fotbollsmatchen på tv:n hemma hos kompisen, istället för att trängas runt en mobiltelefon eller en dator. Samma sak gäller givetvis om ni vill se en film.

Canal Digital
I ToGo:s veckoarkiv sparas populära tv-program i en hel vecka efter att de sänts. Perfekt för dig som aldrig vill missa ett avsnitt av ditt favoritprogram!

Skaffa Canal Digital ToGo idag – få alla kanaler fritt i 3 mån! 
Canal Digital ToGo ingår i abonnemanget för alla kunder. Just nu kan du få alla våra kanaler helt fritt i 3 månader + C More Max fritt i 6 månader. Sen väljer du helt enkelt det kanalpaket som passar dig bäst från 198 kr/mån.

köp