Tv via satellit har många fördelar. Förutom oslagbar ljud- och bildkvalitet är det mer driftsäkert än exempelvis vanlig kabel-tv. Ändå tvekar vissa över att ha en traditionell parabol. Men nu har Canal Digital tagit fram ett alternativ, en plattantenn som är snygg och diskret, men som ändå levererar samma suveräna kvalitet på bild och ljud som din gamla vanliga parabol. Den är liten och smälter lätt in i omgivningen.

En av de som uppskattar Canal Digitals höga krav på tv-upplevelsen är Jessica Lindell Vikarby, före detta alpinskidåkare och regerande VM-bronsmedaljör:
– Sedan jag bytte till Canal Digital har jag varit supernöjd. Jag har massor av bra kanaler och spelar in på boxen hur lätt som helst. Det är aldrig något strul. Nu vet jag hur bra tv känns!

Canal Digital plattantenn
Canal Digitals platta antenn är betydligt mer tilltalande än traditionella paraboler och ska klara väder och vind bättre.

Just nu får du plattantennen på köpet när du tecknar abonnemang hos Canal Digital. Dessutom bjuder de på installationen och alla deras kanaler i 3 månader.

Köp här!