Netgears nya router heter Nighthawk X4S AC2600 NiP Edition, och det är utan tvekan den kraftfullaste routern på marknaden. E-sport-legenderna NiP (Ninjas in Pyjamas) har inte bara testat och godkänt routern, gruppen har också varit med och utvecklat mjukvaran som ser till att gamingtrafik alltid prioriteras i nätverket. Detta sker både på hård- och mjukvarunivå, bland annat med hjälp av Netgears unika Dynamic QoS-funktion.

NiP

Routern stöder Dual-band 802-11 AC med hastigheter upp till mäktiga 2,53 Gbps, samtidigt som du kan strömma 4K-innehåll med 160 MHz bandbredd, något routern är först med i mobila produkter. Routern använder antenntekniken MU-MIMO, vilket också gör den väldigt framtidssäker.

”För spelare är det viktigt att få så bra prestanda som möjligt, och därför är vi glada över att få bidra med vårt perspektiv. Routern är ruskigt snabb och stabil men det som är extra spännande är att den faktiskt prioriterar den trafik som är viktigast för oss gamers”, säger Emil ”HeatoN” Chistensen, åttafaldig världsmästare i Counter-Strike och grundare av Ninjas in Pyjamas.

Köp här