Det finns en uppsjö kameror att välja mellan i olika prisklasser, men Arlo Pro sticker ut med unika funktioner och en extremt tålig design. Den är IP65-certifierad, har Night Vision-läge och känner av rörelser med en avancerad vidvinkelsensor.

Många kameror marknadsförs som trådlösa, men Arlo Pro är den enda i sin klass som verkligen är helt trådlös. Den drivs nämligen med ett uppladdningsbart batteri vilket gör den extremt lätt att installera. Det ingår molnbaserat lagringsutrymme för dina inspelningar, och du kan även ansluta ett minne till kamerans basstation för extra lokal backup.

Arlo Pro

Kameran har en inbyggd siren på mäktiga 100 decibel som kan aktiveras manuellt eller när den känner av rörelser eller ljud. En annan smart finess är tvåvägsljud som låter dig kommunicera med personer framför kameran. Kanske för att skrämma iväg en inbrottstjuv, eller assistera grannen som hjälper till med blomvattningen när du är på semester?

Sist men inte minst bjuder kameran på riktigt skarpa och fina bilder i hd-kvalitet, som streamas direkt till din mobil eller surfplatta. Och givetvis kan du både se på inspelningar i efterhand och titta ut genom kameran live. Den täcker upp hela 130 graders vinkel vilket gör att du med enkelhet kan montera den så att den överblickar ett rejält område.

Läs mer