Har du problem med att ditt wifi inte funkar så bra i vissa delar av hemmet? Eller att hastigheten sjunker så fort du ansluter fler enheter? Då ska du ta en titt på Orbi. Det är världens första wifi-system för hemmabruk med trippla band. När andra system tappar i styrka ju fler enheter som använder nätverket, levererar Orbi full hastighet med hjälp av kraftfulla förstärkare och en dedikerad wifi-kanal.

Orbi

Orbi ser till att du får ut det mesta från din internetleverantör och förebygger buffrande och lagg, så att du får en bättre upplevelse oavsett om du kollar film, spelar spel eller arbetar hemifrån. Systemet klarar av mer än 100 megabit per sekund över en yta på 350 kvadratmeter, om du har abonnemang och enheter som stödjer det.

Paketet består av två snyggt formgivna enheter, en basstation som du ansluter till ditt nätverk och en satellitstation som du placerar centralt i hemmet. Installationen är enkel och du behöver inte skapa ett användarkonto för att komma igång. Ställ bara in systemet via mobilappen eller via webbläsaren på din dator.

läs mer