Ljud Ljus Bild Mässan äger rum vartannat år och brukar locka till sig tusentals besökare. Här finns mängder av intressanta produkter och tjänster för dig som är musiker, allt från mikrofoner och annan inspelningsutrustning till hjälpmedel för att underlätta, entusiasmera och göra dig ännu bättre.

Du hittar bland annat lösningar för att spela in hela bandet eller orkestern och med in ear monitor-teknik repetera alla låtar med ”full orkester” även om någon är borta en repetitionsdag. Med hörlurar och lite reverb låter allt bättre, och det är mindre tröttande och mer inspirerande att repa. På mässan finns också massor av ljud- och ljusteknik för dina spelningar och enkel och effektiv utrustning för inspelning av dina You Tube-videor. Och mycket annat.

LLB-mässan
I år väntas mässan bli större än någonsin med ett högintressant seminarieprogram för dig som jobbar med ljud, ljus, bild eller AV-teknik.

I år deltar ett hundratal utställare, och du kan träffa experter, knyta nya kontakter och uppdatera ditt nätverk. Du kan också vara med på en mängd intressanta seminarier med föreläsare som verkligen kan sitt område.

Mässan äger rum den 24–26 april på Stockholmsmässan och alla är välkomna. Det är fri entré, och du behöver bara registrera dig på www.llbmassan.se. Där kan du också hålla dig uppdaterad om nyheter, program och mycket annat. 

läs mer