Det blir alltmer populärt att hålla koll på sina grejer via en app i mobilen, och det finns en mängd olika trackers på marknaden. Med bluetooth-trackers måste du vara inom bluetooth-räckhåll för att se var trackern är, så det är en väldigt begränsad lösning. En gps-tracker däremot ger dig en exakt lokalisering oavsett var du befinner dig. Ofta måste du montera in ett sim-kort, men med Zmartgear GPS-tracker slipper du det.

Trackern använder ett abonnemang hos Sigfox-nätverket som är gratis i tre år och fungerar i hela Europa. Därefter kan du enkelt förnya det i appen för 130 kronor per år.

gps-tracker
Känn dig tryggare med en gps-tracker i väskan, bilen, golfbagen eller motorcykeln. Då kan du närsomhelst se i mobilen var den befinner sig.

Du behöver inte montera trackern, utan det är bara att lägga den i till exempel bilen eller en väska, och sedan kan du se i appen var den befinner sig. Om trackern rör på sig eller passerar en viss gräns kan du få notiser om det.

Batteriet räcker i upp till åtta månader, och du laddar det sedan på en dryg timme med den medföljande micro usb-kabeln. Priset ligger på 1 599 kr på Coolstuff.

Läs mer