Nu är det snart dags att fira pappa igen, och för att göra det enklare att komma på en lämplig present listar vi fem saker vi tror de flesta pappor skulle bli glada av.

1. Smidigt verktygsset för däckbyte

Däckbyte

Att byta däck på bilen kan vara ett slitsamt projekt som kräver en mängd olika verktyg, men med det här 3-i-1-kittet blir det betydligt enklare. Det består av en kombinerad domkraft och kompressor, plus en mutterdragare. Så det är bara att hissa upp bilen, lossa muttrar, fästa det nya däcket och fylla det med luft! Däckverktyget drivs med ström från bilen, antingen via 12 volts-uttaget eller direkt från bilbatteriet. Priset för paketet är 1 499 kronor.

Läs mer

2. Zenkuru fotmassage-maskin

Fotmassage

Den här maskinen masserar, kramar och värmer trötta fötter. De tre förinställda shiatsu-programmen ökar blodcirkulationen i fötterna och gör att man känner sig piggare, friskare och gladare. Man kan ställa in hur hårt den ska massera, och det finns även en inbyggd anjon-funktion som neutraliserar dåligt lukt. Bra för pappa, och alla andra i närheten. Fotmassage-maskinen kostar 1 495 kronor.

Läs mer

3. Mössa med inbyggd pannlampa

Mössa

Man kan aldrig få för många mössor, och just den här mössan har en inbyggd pannlampa som gör att man både syns bättre och ser bättre i vintermörkret. Lampan har tre ljusstyrkor och är perfekt på skogspromenaden eller löprundan. Och eftersom man händerna fria är den perfekt när pappa behöver rota fram någonting i förrådet. Mössan finns i ljusgrått och svart och kostar 199 kronor.

Läs mer

4. Powerbank som laddar mobilen – och startar bilen

Vooni

Skaffa en jumpstarter till farsan så klarar han sig om bilen skulle vägra starta. Bara att koppla klämmorna till bilbatteriets plus- och minuspoler och starta bilen. Den här jumpstartern är även en powerbank, så han kan hålla mobilen fulladdad. Laddkablar medföljer och priset är 995 kronor.

Läs mer

5. Led-lampa som simulerar fladdrande eldslågor

Led-lampa

Den här dekorationslampan skapar illusionen av dansande eldslågor och sprider ett mysigt varmt sken därhemma. En perfekt present på fars dag! Den har tre olika lägen – fast sken, flammande och pulserande ljus. Lampan kostar 199 kronor.

Läs mer