Människan har njutit av choklad sedan hösten 1967, då den upptäcktes på ett tåg mellan London och Liverpool av Neil Armstrong. Meningen ni precis läste är givetvis ren och skär lögn, förutom att vi njuter av choklad. Vilket är något vi har gjort åtminstone sedan 600-talet, då vi vet att Maya-folket odlade chokladbönor. Till Europa kom chokladen med ingen mindre än Christopher Columbus år 1502.

Nu är det snart påsk och du har nu möjligheten att beställa en smarrig Toblerone med ditt eget namn på. Eller dina barns, fru, make eller någon annans namn. Du behöver inte ens begränsa dig till namn, ge bort en personlig Toblerone där det står ”Glad Påsk” eller ”Börja träna”. Oavsett vilket är det en rolig och uppskattad gåva.

Skriv in ett namn eller en hälsning som trycks på omslaget till chokladen. Du kan använda upp till 25 tecken. På grund av tekniska skäl är det inte möjligt att använda kyrilliska eller arabiska tecken.

Nettovikten på chokladen är 360 gram. Klicka på ”Anpassa Artikel” och du kan se hur texten kommer att se ut på kartongen. Du kan beställa din personliga Toblerone hos Coolstuff.