Om du prenumererar på Amazon Prime får du i regel hem beställda produkter dagen efter - och det är fraktfritt. Du får dessutom tillgång till streamingtjänsten Prime Video, där det finns heta tv-serier och episka långfilmer.

Xiaomis Mi Body Composition Scale är en våg som inte bara mäter din vikt. Den mäter även hur mycket muskelmassa, vatten och fett din kropp består utav. Vågen klarar vikter upp till 150 kilo.

Amazon deals

Genom att ladda ned appen Mi Fit kan ni skapa olika användare, som vågen automatiskt håller koll på. Ditt tränings- eller viktminskningsschema kanske inte alls är i samma fas som resten hushållets.

Kostar 175 kronor hos Amazon Sverige

Beurer PO 45 är ett enkelt och smärtfritt sätt att mäta din syremättnad (spo2), puls (pulsfrekvens), samt ditt perfusionsindex (PI). Den här maskinen behöver inget blodprov, utan analyserar genom att du sticker in ditt finger i den.

Amazon deals

Beurer är utrustad med en lättläst färgskärm och är utmärkt för personer med kroniska eller akuta luftvägssjukdomar såsom astmabronkial, lungfibros eller hjärtsvikt. För friska människor och idrottare är en pulsoximeter lämplig för att kontrollera syremättnaden även i miljöer med lägre syrehalt.

Kostar 365 kronor hos Amazon Sverige

Mi Watch Light är en smartklocka för dig som vill ha koll på träningen. Klockan har elva träningslägen och ställa in dina mål. Den spårar din puls och sömn och ger upp till nio dagars batteri per laddning. Anslut den till din smartphone och få aviseringar och inkommande samtal på din handled.

Amazon deals

Klockan har koll på förbrända kalorier, antal steg och gånger du har stått upp. Mi Watch Lite är även användbar i duschen och poolen.

Kostar 399 kronor hos Amazon Sverige