Sony WH-1000XM3 är ett par läckra trådlösa och brusreducerande Bluetooth-hörlurar. Du får inte bara ett superbra ljud i öronen med en härlig bas utan också ett par lurar som känns som bomull över öronen. Designen med de mjuka och ergonomiska öronkuddarna gör att hörlurarna sitter lätt och bekvämt på huvudet och över öronen.

Här får du också den branschledande tekniken när det gäller brusreducering, som drivs av Sonys HD Noise processor QN1. Med hjälp av Sense Engine anpassas ljudkontrollen och insläpp av omgivningsljud automatiskt – du behöver alltså själv inte tänka på att reglera brusreduceringen.

När tidningen M3 testade hörlurarna skrev de "när det gäller komfort, stabil och störningsfri kommunikation, ljudprestanda och brusreducering sammantaget finns det i dagsläget ingen modell som kommer i närheten WH-1000XM3."

Batteriet håller i 30 timmar och efter 10 minuters snabbladdning får du ytterligare fem timmars uppspelning. Med touchkontrollen svarar du på inkommande samtal, byter låt och justerar volymen.

Kostar 2 590 kronor på Amazon Sverige