Den torra inomhusluften vintertid kan påverka så att det känns i halsen, näsan men också ge torr hud som spricker. För att råda bot på detta är luftfuktare en bra idé. Har du växter och djur i hemmet kommer dessa också att må mycket bättre av fuktigare luft. Luftfuktaren från Vintoney är både snygg och smäcker i sin utformning och är speciellt designad för att sovrummet (går självklart att ha i andra rum också) då den också har en inbyggd nattlampa och i en storlek som passar på nattduksbordet.

Lampan har justerbara dimlägen men också olika ljuslägen. Med enkla knapptryckningar kan du alltså skapa ett perfekt avkopplande ljus. Luftreningsfunktionen har en tyst drift, mindre än 30 decibel, för att inte störa nattsömnen. Vintoney luftfuktare drivs med en USB-adapter och stängs automatiskt av när vattnet tar slut. Med en kapacitet på 500 ml har Vintoneys luftfuktare dessutom en arbetstid på 10-16 timmar.

När tidningen M3 testade Vintoney skrev de ”en perfekt liten luftfuktare med inbyggd lampa” och gav den 4,5 av 5 i betyg.

Vintoney går att köpa för 170 kronor på Amazon Sverige