Vad du behöver är evaporativ kylning, vilket är samma kylningsprincip kroppen använder sig av när fukt (svett) avdunstar och svalkar huden. Med låg energiåtgång passar evaporativ kylning för användningsområden där höga temperaturer och sänkta energikostnader prioriteras. Som i sovrummet. Placera evaCHILL bredvid sängen och slipp klibbiga nätter.

evaCHILL är en ny personlig evaporativ kylare från Evapolar. Den har en snygg och tidlös design parad med sofistikerad funktionalitet. Materialet i kylaren är tillverkat av icke organisk nanofiber, vilket innebär inget mögel eller bakterier, till skillnad mot cellulosa, som är en gynnsam miljö för bakterietillväxt.

evaCHILL är viskande tyst och täcker en yta på 4 m², vilket ungefär motsvarar storleken på ett skrivbord, soffa eller säng. Luftkylaren tar även bort damm och andra partiklar från luften i din omgivning. Tack vare sin kompakta storlek kan du enkelt ta den här spillsäkra luftrenaren med dig vart du än går. Den stora vattentanken möjliggör en driftstid på upp till nio timmar.

Slipp svettiga nätter och investera i en evaCHILL. Kostar 1 298 kronor hos Amazon