CyberGhost VPN

Virtuella privata nätverk (VPN) tjänar ett större syfte än att bara skydda känslig digital information åt exempelvis företag. För genomsnittsanvändaren finns det flera goda skäl att också dölja sina spår på nätet – särskilt nu under semestertider då många använder sig av osäkra offentliga Wi-Fi-nätverk när man är på resande fot. Via hotspots är det en enkel match för internet kriminella att hacka sig in på enheter och på så sätt komma åt information, skicka skadlig kod eller kartlägga vart en person befinner sig.

I princip gör en VPN-programvara alla nätaktiviteter säkrare. IP-numret hålls dolt och du undviker avlyssning och spårning. Du surfar säkrare på öppna trådlösa nätverk. Du kommer dessutom runt geoblockering. Och det behöver varken vara högteknologiskt krångligt eller svårt att installera en VPN-klient.

Ett av de mest användarvänliga VPN-programmen är CyberGhost VPN där det bara tar några minuter att ladda ner appen och installerar programvaran. Därefter är du bara en knapptryckning bort från en krypterad internetanslutning till den snabbaste och bästa tillgängliga server för säker och anonym surfing.

Förutom att du slipper irriterande popupfönster och annan internetreklam när du surfar med VPN har du också alltid tillgång till ditt favoritinnehåll på nätet. Detta oavsett om du befinner dig på hemmaplan eller utomlands. CyberGhost VPN är nämligen kompatibelt med de mest besökta plattformarna. Det innebär exempelvis att du får tillgång till Youtube även om du skulle befinna dig i ett land som censurerar kanalen. Det finns också streamingtjänster i Sverige som du vanligtvis inte kommer åt utanför Sveriges eller EU:s gränser. Till skillnad mot betaltjänsterna HBO eller Netflix omfattas exempelvis inte SVTPlay av EU:s förordning om portabilitet. Men med VPN kommer du åt innehållet i SVTplay eller TV4Play även när du befinner dig utanför Sveriges eller EU:s gränser.

Streaming

Med en VPN slipper du också störande moment som buffringar eller avsiktligt sänkning av hastigheten från din internetleverantör när du streamar eller laddar ner material när du befinner dig utomlands. En annan fördel med CyberGhosts VPN blixtsnabba servrar är att du har tillgång till all säkerhet och integritet vid fildelning. Bandbredden är dessutom obegränsad för att ge smidigare nedladdningar och med minimal risk för avbrott.

CyberGhost VPN har ett imponerande stort servernätverk med över 7 400 servrar i 90 länder vilket ger en stor chans att en användare ansluts till en snabb server. Servrarna är dessutom samlokaliserade i 15 olika regioner för att ge ytterligare högre säkerhet.

Servers

Du kan ansluta upp till sju enheter på ett enda CyberGhost VPN - abonnemang, vilket är fler än vad andra VPN-programvaror kan erbjuda. Det innebär att CyberGhost VPN är en perfekt VPN för dig som vill skydda fler enheter. Genom sitt säte i Rumänien rundas också kraven på att lagra kunddata, då det inte finns någon rättslig skyldighet kring detta i landet. I klarspråk innebär det att företaget inte sparar någon som helst data.

Enheter

CyberGhosts VPN erbjuder både anonymitet och hög säkerhet i klass med andra premiumprodukter på samma marknad – men till ett mer fördelaktigt pris. Kombinationen hög kvalitet och låg kostnad har gjort att CyberGhost VPN är en av de högst rankade på TrustPilot.

Om du inte är 100 % nöjd så får du pengarna tillbaka utan krångel inom 45 dagar. Vår support finns tillgänglig för dig dygnet runt, hör av dig via livechatt eller e-post så hjälper vi dig.

För mer information om Cyberghost och aktuella erbjudanden Klicka här

Prisexempel:
Helårsabonnemang: Ca 40 kronor per månad
Tvåårsabonnemang: Ca 31 kronor per månad
Treårsabonnemang: Ca 21 kronor per månad (3 månader gratis)