CleanMyMac

Virus, trojaner och andra skadliga program som tar sig in i din Mac kan orsaka stor skada för dig. Malware är en skadlig programvara som är designad för att spionera på din personliga information, komma över betalningsinformation, lösenord och mycket mer. Allt med tvivelaktiga intentioner i form av id-kapningar, bedrägerier och utpressning av pengar.

Jämfört med en vanlig PC har Mac varit något säkrare från att drabbas av skadlig kod tack vare Apples egna förvalda säkerhetsinställningar. Men det ger ändå inte en 100-procentig immunitet mot skadlig kod. Årligen upptäcks ett dussintal hot även mot Mac. Hoten kan också vara så subtilt förklädda att det är svårt att upptäcka dem. Allt som behövs för att få sin dator infekterad är att du klickar på fel länk eller på en webbplats.

Den goda nyheten är att du inte behöver vara din egen Mac-utvecklare för att söka igenom din dator efter skadlig kod. Det finns program som enkelt letar upp skadlig programvara och tar bort den från din dator.

MacPaws CleanMyMac X är ett pålitligt och användarvänligt verktyg som håller din Mac ren från skadlig kod. Kom ihåg att undvika gratis virusprogram på nätet – dessa kan vara virusspridare i sig och göra saker och ting än värre för dig.

CleanMyMac X installerar du enkelt genom att ladda ner installationsprogrammet från MacPaw. När installationen är klar kör du igång CleanMyMac X med ett klick och verktyget kommer genast bete sig som en tullhund som söker efter droger. All skadlig programvara som annonsspridare och andra macOS-specifika Malwares letas upp och rensas ut på ett kick från din dator.

MacPawCleanup

Till skillnad från andra ”städappar” som tenderar att övergå till komplicerade programvaror och misslyckas med att informera dig om vad som händer i din dator har du tvärtom full överblick med CleanMyMac X. Du ser exakt vad som tas bort på din dator, installeras eller uppdateras och du ges möjligheten att själv välja bort något genom att kryssa i en ruta. Detta om du inte vill använda ”Smart Scan” – reningsverktyget som rensar allt med bara ett klick. Den här funktionen är också perfekt för en snabb veckorensning för att hålla din dator i toppskick.

Malware Monitor är en funktion i programmet som i realtid känner av och varnar dig när en skadlig programvara knackar på i din dator.

I CleanMyMac X kommer du upptäcka många fler användbara funktioner som både piffar upp din dator och håller den snabb och alert – allt från att rensa lagringsutrymmet från onödiga dubbletter till att ta bort temporära filer, lösa buggar, rensa e-postnedladdningar och bilagor och filer som flyttats till din skräpkorg.

CleanMyMac X hjälper dig också med att samla appar som förbrukar stora mängder processorkraft – du kommer att få information om vilka dessa appar är. Med hjälp av ”Uninstaller” rangordnas alla appar efter hur mycket du använder dem, vilken plattform de kommer från och från vilken leverantör samt filrester från tidigare appar som du har avinstallerat. Du kan därefter själv välja att helt ta bort vissa appar eller rester för att på så sätt frigöra mer diskutrymme.

Uninstaller

CleanMyMac X arbetar snabbt och effektivt oavsett prestandan på din hårddisk. Du kan också kontrollera hur mycket diskåtkomst du ger till CleanMyMac X och ändra det precis när du så önskar. Vill du ge full diskåtkomst till en specifik modul kan du aktivera den tillfälligt och inaktivera den så snart processen är klar.

För mer information om CleanMyMacX och aktuella erbjudanden Klicka här

Prisexempel helårsabonnemang:
Pris för 1 mac-enheter: 380 kronor per år
Pris för 2 mac-enheter: 600 kronor per år
Pris för 5 mac-enheter: 870 kronor per år