Seinfeld var och är en av de mest populära tv-serierna som någonsin visats på tv. Serien som handlar om ingenting med de klassiska karaktärerna Jerry, George, Elaine och Kramer. Nu kan du bygga din egen Seinfeld-studio tack vare Lego.

Byggsatsen innehåller 5 minifigurer: Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes och Newman, med tillbehör som en mikrofon, pretzel, fiskespö, brödskiva och en fisk i en påse.

Jerrys lägenhet har ett kök med byggbar bänk, kylskåp med Superman klistermärke, mikrovågsugn och mer. Ett vardagsrum med soffa, fåtölj och bord finns också.

Seinfeld Lego

Innehåller också en byggbar scen och tillbehör inspirerade av serien, som en staty, muffintopp, Prognosis Negative-videoband, Commando 8-luftkonditionering (12 000 BTU!) och Festivus-stång (happy Festivus to the rest of us!).

Modellen är 14 centimeter hög, 33 centimeter bred och 18 centimeter djup. En rolig uppvisningsmodell till ditt hem eller som en fantastisk julklapp till Seinfeld-fantaster och LEGO fans.

Legosatsen innehåller 1 326 delar, en illustrerad broschyr om Seinfeld plus steg-för-steg-instruktioner för en rolig byggprocess.

Seinfeld Lego kostar 679 kronor hos Amazon Sverige