Nu är det Black Friday hos Amazon Sverige! Här samlar vi några av deras bästa erbjudanden med smygstart idag den 24 november. Vi listar några av Amazons bästsäljare som nu är nedsatta i pris.


Fynda Kindle Paperwhite på Amazon

Kindle

Med Kindle kan du gå helt upp i en bok – närsomhelst, varsomhelst. Kindle Paperwhite är tunn, lätt och enkel att resa med så att du kan njuta av dina favoritböcker närsomhelst. Med sin karaktäristiska bländfria Paperwhite-skärm på 300 ppi – nu 10 % ljusare jämfört med den tidigare generationen – kan du läsa i alla typer av ljusförhållanden.

Batteritiden är också på topp. Nu räcker en enda laddning via USB-C upp till 10 veckor. Kindle Paperwhite är det fritt fram för läsning och avkoppling på fler ställen – från stranden till badet. Läsplattan är IPX8-klassad, för skydd mot oavsiktlig nedsänkning i ned till två meter sötvatten i upp till 60 minuter, och i 0,25 meter havsvatten i upp till 3 minuter.

Med Kindle får du också tillgång till Amazons fantastiska bokutbud.

Slår du till nu får du köpa Kindle Paperwhite för endast 1 185 kronor hos Amazon Sverige

Kindle Paperwhite 8 GB
Kampanjpris: 1 185 kronor hos Amazon Sverige


Xbox Series S

Xbox

Spela med de bästa på moderna och kompakta Xbox Series S. Xbox Velocity Architecture med fyra teraflops grafisk processorkraft och 10 GB grafikminne ser till att du kan njuta av alla de senaste spelen i upp till 120 FPS.

Med Xbox Game Pass får du tillgång till hundratals spel, såväl nya som klassiker. En handkontroll ingår.

Xbox Series S
Kampanjpris: 2 889 kronor hos Amazon Sverige


Apple Watch SE


AppleSE

Apple Watch SE har kraftfulla funktioner för aktivitet, hälsa och säkerhet. Avancerade sensorer som registrerar din träning. Allt till ett ännu lägre pris. Det här är din perfekta träningspartner, som registrerar din dagliga aktivitet och mäter alla möjliga typer av motion och rörelse. Armbandet som medföljer är en Sport Loop.

Apple Watch SE
Kampanjpris: 3 100 kronor hos Amazon Sverige


Apple Iphone 11


Iphone11

Iphone 11 har en 6,1-tums Liquid Retina-skärm, den är ip68-certifierad, har dubbla 12 megapixel kameror med nattläge, porträttläge och som kan filma i 4k med 60 bilder per sekund. Ett A13 Bionic-chip med tredje generationen Neural Engine ser till att allt flyter på smidigt och trots några år på nacken kan den köra det senaste operativsystemet IOS 16.

Iphone 11
Kampanjpris: 6 720 kronor hos Amazon Sverige


Philips XXL PSmart Sense airfryer


Airfryer

Tillaga nyttigare men ändå utsökt mat åt dig och dina nära och kära med Philips XXL PSmart Sense airfryer med bakform HD987020 med Smart Sensing-teknologi, Rapid Air och generös kapacitet på 1.4 kg.

Philips XXL Smart Sense airfryer HD9870/20
Kampanjpris: Från 3 333 kronor hos Amazon Sverige


Philips Hue White and Color Ambiance


Hue

Lys upp hemmet i regnbågens alla färger

Philips Hue har gjort sig kända för sina smarta lampor som levererar all världens färger till ditt hem. Här får du ett 4-pack med lampor som kan lysa i alla regnbågens färger, men också vitt ljus för de vardagliga behoven.

Lamporna har E27-sockel och levererar 800 lumen. Lamporna styr du via deras egen app, men du kan också styra dessa via Google Home eller Apple Homekit.

Philips Hue White and Color Ambiance, E27, 4-pack
Kampanjpris: 946 kronor hos Amazon Sverige