Nu är det Black Friday hos Amazon Sverige! Här samlar vi några av deras bästa erbjudanden och uppdaterar artikeln löpande under dagen (25 november). Här kommer du hitta ett urval av några av Amazons bästsäljare som nu är nedsatta i pris.


Fynda Kindle Paperwhite på Amazon

Kindle

 
Med Kindle kan du gå helt upp i en bok – närsomhelst, varsomhelst. Kindle Paperwhite är tunn, lätt och enkel att resa med så att du kan njuta av dina favoritböcker närsomhelst.

Med sin karaktäristiska bländfria Paperwhite-skärm på 300 ppi – nu 10 % ljusare jämfört med den tidigare generationen – kan du läsa i alla typer av ljusförhållanden.

Batteritiden är också på topp. Nu räcker en enda laddning via USB-C upp till 10 veckor. Kindle Paperwhite är det fritt fram för läsning och avkoppling på fler ställen – från stranden till badet. Läsplattan är IPX8-klassad, för skydd mot oavsiktlig nedsänkning i ned till två meter sötvatten i upp till 60 minuter, och i 0,25 meter havsvatten i upp till 3 minuter.

Med Kindle får du också tillgång till Amazons fantastiska bokutbud.

Slår du till nu får du köpa Kindle Paperwhite för endast 1 185 kronor hos Amazon Sverige

Kindle Paperwhite 8 GB
Kampanjpris: 1 185 kronor hos Amazon Sverige


Roomba i7+ robotdammsugare

Romba

Robotdammsugare med automattömning

Roomba i7+ robotdammsugare med automatisk tömning – kan det bli bekvämare? Roboten lär sig navigera i ditt hem med hjälp av tillverkarens smarta kartläggningssystem varpå du i den tillhörande appen enkelt kan styra när och vilka av rummen som ska städas.

iRobot Roomba i/+
Ord. pris: drygt 9 000 kronor
Kampanjpris: 6 910 kronor hos Amazon Sverige


Withings Body Cardio V2

Våg

 
Withings Body Cardio: mäter mer än kilogram
Med den här vågen håller du noggrann koll på din kroppskomposition, vi pratar mycket mer om bara kilogram här. Den mäter din kardiovaskulära hälsa, och kan användas av upp till 8 användare. All data samlas i Health Mate-appen där du kan se trender och utveckling över tid.

Vågen har uppladdningsbart batteri och bjuder förutom data om din vikt och puls på en väderleksprognos medan du väger dig.

Withings Body Cardio V2
Ordinarie pris: ca 1 300 kr
Kampanjpris: 990 kronor hos Amazon Sverige


Razer Huntsman Elite

Tagenbord

 
På jakt med Razer
Ett perfekt hybridtangentbord överöst med Razers Chroma-rgb och som dessutom har en ny design på sina switchar. Huntsman är en beprövad produktlinje som snabbt blivit en favorit hos många gamers. Nu är tangentbordet dessutom billigare än någonsin.

Razer Huntsman Elite
Ordinarie pris: Cirka 2 189 kronor
Kampanjpris: 999 kronor hos Amazon Sverige


Apple Iphone 11

Iphone11

Iphone 11 har en 6,1-tums Liquid Retina-skärm, den är ip68-certifierad, har dubbla 12 megapixel kameror med nattläge, porträttläge och som kan filma i 4k med 60 bilder per sekund. Ett A13 Bionic-chip med tredje generationen Neural Engine ser till att allt flyter på smidigt och trots några år på nacken kan den köra det senaste operativsystemet IOS 16.

Iphone 11
Kampanjpris: 6 720 kronor hos Amazon Sverige


Philips XXL PSmart Sense airfryer

Airfryer

Tillaga nyttigare men ändå utsökt mat åt dig och dina nära och kära med Philips XXL PSmart Sense airfryer med bakform HD987020 med Smart Sensing-teknologi, Rapid Air och generös kapacitet på 1.4 kg.

Philips XXL Smart Sense airfryer HD9870/20
Kampanjpris: Från 3 333 kronor hos Amazon Sverige