Nu är snart Black Week hos Amazon slut. Här samlar vi några av deras bästa erbjudanden och uppdaterar artikeln löpande under dagen (28 november). Här kommer du hitta ett urval av några av Amazons bästsäljande produkter som nu är nedsatta i pris.


Sony WH-1000XM4

SonyWH

Sonys flaggskepp WH-1000XM4

De har drygt två år på nacken men Sony WH-1000XM4 tillhör fortfarande en av marknadens absolut bästa hörlurar när det kommer till aktiv brusreducering. Den är kortfortabel att bära med ett bra ljud. Nu kan du fynda denna produkt hos Amazon under Black Week.

Sony WH-1000XM4
Ord.pris: 2 895 kronor
Kampanjpris: 2 490 kronor hos Amazon Sverige (14% rabatt)


Razer deathAdder V2 Pro

Razer

Razer DeathAdder V2 Pro är en ergonomisk trådlös gamingmus med en sensor på 20 000 DPI. Den har dessutom en batteritid på upp till 100 timmar och passar perfekt när du ska gajma.

Razer DeathAdder V2 Pro
Ordinarie pris: Cirka 880 kronor
Kampanjpris: 567 kronor hos Amazon Sverige (36% rabatt)


Baseus - USB-Hubb för alla

USB

Har du många grejer som använder usb a-port eller saknar din nya dator hdmi? Då är det här hubben för dig.

Baseus USB-hubb
Ordinarie pris: 550 kronor
Kampanjpris: Kostar 425 kronor hos Amazon Sverige (23% rabatt)


Roomba i7+ robotdammsugare

Romba

Robotdammsugare med automattömning

Roomba i7+ robotdammsugare med automatisk tömning – kan det bli bekvämare? Roboten lär sig navigera i ditt hem med hjälp av tillverkarens smarta kartläggningssystem varpå du i den tillhörande appen enkelt kan styra när och vilka av rummen som ska städas.

iRobot Roomba i/+
Ord. pris: drygt 9 000 kronor
Kampanjpris: 6 910 kronor hos Amazon Sverige


Tile Pro (2022)

Tile

Vem har inte sprungit omkring och letat efter nycklarna på morgonen, eller upptäckt att plånboken plötsligt inte ligger i fickan? Den moderna prylhittar-brickan löser problemet genom att koppla sig till din mobiltelefon.

Tile Pro (2-pack)
Ordinarie pris: 619 kronor
Kampanjpris: 480 kronor hos Amazon Sverige (22% rabatt)


Razer Huntsman Elite

Razer

Ett perfekt hybridtangentbord överöst med Razers Chroma-rgb och som dessutom har en ny design på sina switchar. Huntsman är en beprövad produktlinje som snabbt blivit en favorit hos många gamers. Nu är tangentbordet dessutom billigare än någonsin.

Razer Huntsman Elite
Ordinarie pris: Cirka 2 189 kronor
Kampanjpris: 999 kronor hos Amazon Sverige (54% rabatt)


Kindle Paperwhite

Kindlee

Med Kindle kan du gå helt upp i en bok – närsomhelst, varsomhelst. Kindle Paperwhite är tunn, lätt och enkel att resa med så att du kan njuta av dina favoritböcker närsomhelst. Nu med 6,8 tums skärm och ställbart varmt ljus.

Kindle Paperwhite 8 GB
Ordinarie pris: 
1 539 kronor
Kampanjpris: 1 185 kronor hos Amazon Sverige (23% rabatt)


Ipad Pro (2020)

Ipad

Det blir allt tydligare att Ipad Pro inte kan ersätta en vanlig bärbar dator för alla, alltid. Men den kan göra mycket annat som en Macbook inte kan. Ipad Pro är grunden i ett modulärt, utbyggbart system som du själv anpassar. Det är en flexibel dator som kan vara både en arbetsstation med mus och tangentbord vid skrivbordet, och en Netflix-skärm i soffan med lång batteritid, en fantastisk skärm och bra högtalare. En Macbook Air är enklare, utan överraskningar. Men en Ipad Pro är mycket roligare.

Apple Ipad Pro (512 GB)
Ordinarie pris:
14 000 kronor
Kampanjpris: 11 370 kronor hos Amazon Sverige (19% rabatt)