Samsung SSD-disk 870 EVO uppnår maximala sekventiella överföringshastigheter på 560/530 MB/s via SATA-gränssnitt. Den hanterar allt från vardagsanvändning till redigering av 8K-video och är utrustad med senaste 6:e generationens VNAND- och MKX-kontroller som säkerställer stabil och tillförlitlig prestanda.

Problemfri uppgradering

Att uppgradera till 870 EVO är enkelt för alla med en stationär eller bärbar dator som har stöd för 2,5-tums SATA-formfaktor. Denna högpresterande SSD är lättinstallerad – det är bara att ansluta 870 EVO till en SATA-port och låta det senaste migreringsprogrammet sköta resten.

Världsledande flashminne

Upplev den optimerade prestandan och tillförlitligheten som du bara kan få från en av världens främsta tillverkare av flashminnen. All firmware och alla komponenter, inklusive Samsungs världsberömda DRAM och NAND, tillverkas på Samsungs egna produktionsanläggningar och möjliggör heltäckande integrering för kvalitet som du alltid kan lita på.

Samsung 870 EVO med 500 gigabyte lagringsminne kostar 683 kronor hos Amazon. Vill du ha mer lagringsutrymme kan du köpa en med hela två terabyte lagringsutrymme för 2 174 kronor.