Prova kostnadsfritt i 7 dagar och sedan väljer du enkelt det som passar dig bäst, prisexempel: Mac (1 enhet): 100 kronor per månad eller Mac + IOS (1 enhet): 130 kronor per månad

Det finns alltid en app för allt som en Mac-användare kan behöva på Setapp - detta oavsett om du jobbar som utvecklare och knackar kod eller en hobbyfotograf som redigerar bilder.

Som månadsabonnent på Setapp har du tillgång till ett stort utbud av högkvalitativa appar som rör allt från produktivitet till underhållning. Välj och vraka obegränsat bland 240 appar från välrenommerade utvecklare i Setapps ständigt växande bibliotek. Tjänsten är dessutom enkel att använda och dina appar är ständigt uppdaterade och synkade, du har alltid de senaste versionerna tillgänglig.

Dashboard

Vare sig du har använder en app dagligen, eller en app som du bara behöver någon gång om året så finns dessa i Setapps bibliotek. En uppsida med tjänsten är smidigheten att på impuls kunna prova och utforska nya appar utan tvingande villkor och onödiga kostnader.

Bakom Setapp ligger det Ukrainska teknikföretaget MacPaw som specialiserat sig på att skapa effektiva och användarvänliga programvaror för Mac-datorer. Företaget är känt för sina populära appar som CleanMyMac, Gemini och Hider 2. CleanMyMac är företagets mest framgångsrika produkt och används vid optimering och rensning av Mac-datorer.

CleanMyMac

Sedan lanseringen av Setapp 2017 har tjänsten vuxit till att bli en av de ledande plattformarna för Mac-appar, med hundratusentals användare världen över. Tanken med tjänsten är att man snabbt ska kunna hitta effektiva lösningar. Principen bakom är att användaren i första hand ska tänka lösning - och inte app - något som sparar massor av tid vid sökandet bland olika appar.

För att göra sökandet efter rätt app ännu enklare kategoriseras apparna i olika listor på Setapp. På topplistan finns bland annat appen Ulysses som är ett makalöst bra skrivverktyg för alla slags texter. Här hittar man också Screens som tillåter dig att koppla upp och kontrollera din Mac från en annan enhet.

Craft

Den prisbelönade och produktivitetshöjande appen Craft har också förtjänat sin plats bland topp-apparna. Den hjälper dig att strukturera dina dokument och kombinerar bilder, texter, media och tabeller på ett sömlöst sätt. Craft kan också användas för anteckningar, samarbeten och produktivitet.

2do

2Do är en annan briljant app som du skapar to-do-listor med för att få överblick över alla uppgifter som ligger framför dig. Appen är enkel att använda och den påminner dig dessutom i tid när deadline börjar närma sig. Med andra ord lägger du mindre tid på att fundera och mer tid på att göra med 2Do.

Diskdrill

Oönskade situationer slår alltid till är de när det är som mest olägligt. Känner du igen det? Tack och lov finns ”räddare-i nöden”-appar i Setapp. Har du råkat radera filer, bilder eller viktiga affärsdokument är Disk Drill din livlina. Appen sparar inte bara dina hårstrån på huvudet utan också kötid till supporten. Disk Drill fungerar nämligen som en sökhund, den letar efter och och återskapar raderad data under tiden du hämtar en kopp kaffe.

Det grundläggande priset för ett månadsabonnemang på Setapp ligger på cirka 100 kronor i månaden och ger tillgång till samtliga appar i bibliotek. Alla nya användare erbjuds också en veckas provperiod för att testa tjänsten utan några åtaganden. Därefter avgör du själv om Setapp är rätt för dig, innan du väljer att bli prenumerant.

Prisexempel:
Mac (1 enhet): 100 kronor per månad
Mac + IOS (1 enhet): 130 kronor per månad
Power User (4 enheter, Mac + IOS): 155 kronor per månad

Fakta

Setapp som är ett ukrainskt företag har trots situationen med kriget, en säker leverans till sina användare över hela världen.

All överföring av datan sker med högkvalitativ kryptering och flera redundanta serverlösningar och backup-system har implementerats som säkerställer att tjänsten är tillgänglig och fungerar även under svåra omständigheter.

Setapp har vidtagit flera åtgärder för att säkerställa att deras tjänster är stabila och tillgängliga, bland annat används Amazons webservice för att lagra all användardata samt hantera företagets infrastruktur vilket innebär att alla servrar finns utspridda i världen.

Sammanfattningsvis är Setapp en trygg och säker applikationsplattform för användare över hela världen, oavsett var de befinner sig och vad som händer i omvärlden.

För mer information om Setapp och rådande krigssituation i Ukraina klicka här